Publicaties

midnight sky 

Links

 

Opnieuw een publicatie in het blad "Klei". Dit is één van mijn mooiste glazuren tot nu toe.

 

(30 september 2019)

 

Rechts

 

Nog net voor het einde van dit jaar, verschijnt er in het blad "Klei" een artikel waar ik heb aan mogen mee werken. De klei stempel.

 

(december 2018)

 

kleistempel

Klei.nl glazuurrecept

 

Opnieuw heeft Marcel drie van zijn glazuren mogen plaatsen in het blad Klei.nl. Dit is een variatie op rood en is voor 1040 graden.

 

(september 2018)

Kunstroute Best

 

Marcel heeft de eerste expositie op stapel staan. Op 12 en 13 mei (2018) staat hij op de Kunstroute Best, in Best met collega Thea de Bruin in haar tuin. Marcel mag daar als gast-exposant staan. Thea is actief in keramiek en schilderwerk.Haar website:

 

http://www.theadebruin.nl

Het blad "Klei", de udu

 

Het blad "Klei" heeft zelf een forum waar keramisten en keramist-hobbyisten kennis en ervaringen delen. Eens in de zoveel tijd publiceert het blad "Klei" een onderwerp dat besproken is op het forum. Ditmaal ging het over de Udu, een Zuid-Afrikaans muziek instrument. Inmiddels heeft Marcel ook de dunne variant af, die in dit artikel besproken is. Deze klinkt een stuk beter als de zwaardere versie. Elders op deze website, in het "Jaar 2017", wordt deze getoond.

 

(September 2017)

Dit artikel is geplaatst in het blad "Klei" waarin Marcel de kop mocht "afbijten "in de rubriek "Het glazuurrecept" Het is de bedoeling dat dit onderwerp regelmatig terug komt in het blad.

 

(januari 2018)

 

 

Het Blad "klei" glazuurrecept

 

 

 

Route Best krantestuk

Marcel heeft in 2016 maar op één expositie gestaan, en dat is Kunstroute-Best geweest. Daar is hij uitgenodigd door een collega, Thea de Bruin, om bij haar in de tuin mee te doen als gast-exposant. In 2018, in mei, gaat Marcel weer samen met Thea de Bruin hun expositie combineren op Kunstroute-Best.

Route Best, promotie