Welkom op het portaal van "Dreams Of The Mind"

Zoals je ziet, kom je nu niet direct op de 3D site uit. Dit heb ik veranderd omdat in de toekomst er nog een aantal websites bij komen. Vanuit het portaal kun je dus elke site van mij bereiken. Hieronder zie je de websites die al bestaan en de aankomende websites. Veel plezier!

art

Art

Op deze site vind je mijn werk in keramiek, schilderwerk, airbrush enzovoort. Dit zijn werken die zijn ontstaan in mijn gedachte en heb ik uitgewerkt tot iets tastbaars. Deze site wordt regelmatig bijgewerkt dus blijf komen.

Snellink: http://www.art.dreamsofthemind.com
Laatste update: 1-2-2017

shop

Dreams Of The Mind webshop

De site om de ontwerpen van VisionQuest te zien en te kopen die speciaal gemaakt zijn voor t-shirts. Dus voor een unieke t-shirt ga je naar de webshop van Dreams Of The Mind. Powered bij Spreadshirt!

Snellink: http://www.shop.dreamsofthemind.com
Laatste update: 1-1-2017

3D

3D Tekeningen (op dit ogenblik in groot onderhoud)

De site voor 3D. Hier vind je de 3D tekeningen die ik gemaakt heb in 3D max van AutoCAD. Misschien zit er wel een leuke bureaublad bij... Ze zijn in ieder geval gratis, gnif..

Snellink: http://www.3d.dreamsofthemind.com
Laatste update: in onderhoud!

Artmaker

ArtMaker

De shop voor gereedschap die ik zelf heb ontworpen. Handgemaakt en oerdegelijk.

snellink http://www.am.dreamsofthemind.com

tattoo

Tattoo

Ik heb zelf een aantal tatoeages maar soms heb ik de mogelijkheid om ook voor anderen iets te mogen maken. Hier vind je onder andere mijn eigen tattoo`s, ideeen en de tattoo`s die ik voor andere heb mogen ontwerpen.

Snellink: http://www.tattoo.dreamsofthemind.com

  Voor meer informatie of vragen, kunt u mailen naar: info(@)dreamsofthemind(.)com (zonder de haakjes). De haakjes zijn geplaatst om misbruik te voorkomen door internetgrazers.