Publicaties

Op deze pagina heeft Marcel publicaties en krantenberichten geplaatst. De jongste berichten staan bovenaan

Marcel heeft de eerste expositie op stapel staan. Op 12 en 13 mei

staat hij op de Kunstroute Best, in Best met collega Thea de Bruin

in haar tuin. Marcel mag daar als gast-exposant staan. Thea is actief in keramiek en schilderwerk.Haar website: http://www.theadebruin.nl

Adres:

Busselhei 54

5685 GA Best

Kunstroute Best
Het Blad "klei" glazuurrecept

Dit artikel is geplaatst in het blad "Klei" waarin Marcel de kop mocht "afbijten "in de rubriek "Het glazuurrecept" Het is de bedoeling dat dit onderwerp regelmatig terug komt in het blad.

Het blad "Klei", de udu

Het blad "Klei" heeft zelf een forum waar keramisten en keramist-hobbyisten kennis en ervaringen delen. Eens in de zoveel tijd publiceert het blad "Klei" een onderwerp dat besproken is op het forum. Ditmaal ging het over de Udu, een Zuid-Afrikaans muziek instrument. Inmiddels heeft Marcel ook de dunne variant af, die in dit artikel besproken is. Deze klinkt een stuk beter als de zwaardere versie. Elders op deze website, in het "Jaar 2017", wordt deze getoond.

Route Best krantestuk

Marcel heeft in 2016 maar op één expositie gestaan, en dat is Kunstroute-Best geweest. Daar is hij uitgenodigd door een collega, Thea de Bruin, om bij haar in de tuin mee te doen als gast-exposant. In 2018, in mei, gaat Marcel weer samen met Thea de Bruin hun expositie combineren op Kunstroute-Best.

Route Best, promotie